Teskánd község
Köszöntjük oldalunkon!

Önkormányzat

Teskánd
8991 Teskánd,
Rákóczi u. 3
Telefon: +36-92/570-013
E-mail küldése

Bemutatkozás

Tisztelt Olvasó!

Teskánd Képviselőtestülete nevében köszöntöm Önt Teskánd megújult honlapján. Településünk az elmúlt évtizedek alatt jelentős változáson ment keresztül.

Igyekezetünk otthonossá, lakhatóvá tenni, működtettük, fejlesztettük intézményeinket.

Teskánd múltja eltér az átlagos zalai falvak múltjától. Településünk abban a szerencsés helyzetben van, hogy földrajzi és gazdasági adottságai miatt a zalai kisfalvakétól eltérő jelent tudhat magáénak. Az elmúlt évtizedben a népességszám jelentősen megnőtt. Új utcák alakultak ki, családi házak sora épült. Mindez merőben új feladatot ró a jelenleg 1120 fős településre itt, a megyeszékhely, Zalaegerszeg közelségében.

Az elmúlt évek alatt a települést vezető testület mindig arra törekedett, hogy lakhatóvá, emberközelivé tegyük e dombok között meghúzódó, erdőkkel ölelt települést.

Teskándnak 2004 óta van honlapja, most új köntösben, megújulva szeretnénk bemutatni a környezetet, az itt élő embereket, a közösségeket, a kisebb és nagyobb vállalkozásokat. Az élet változásaival lépést tartva mobilbarát és idegen nyelvű verziót is kínálunk.

Szeretnénk, ha segítségünkre lenne ebben a munkában, és tapasztalatait megosztaná velünk, hogy valóban a település gyarapodását, fejlődését tükröző, ehhez méltó honlapot készíthessünk. Kellemes időtöltést és jó böngészést kívánok! 


Németh Ágnes
polgármesterTeskánd - Magyar